У передмісті скаржаться, що одесити "бронюють" місця на їхніх цвинтарях

У передмісті скаржаться, що одесити "бронюють" місця на їхніх цвинтарях.

У передмісті скаржаться, що одесити "бронюють" місця на їхніх цвинтарях. Фото: pexels.com/Mike B

Події
16 серпня 2022 10:26

Мешканці передмість Одеської області скаржаться на те, що одесити "бронюють" місця на місцевих цвинтарях. Про це повідомила голова Красносільської громади Марина Архірій за наслідками чергового засідання виконавчого комітету.

"Виявляється, що багато місць, особливо на цвинтарях сіл Красносілки та Корсунці, якимось чином вже заброньовано жителями міста Одеси, поховання здійснювалися без будь-якого обліку та дозволів навіть на закритих цвинтарях. Насамперед ми повинні дбати про мешканців нашої громади та захищати їхні інтереси. А кошти від поховання мають йти не в кишеню заповзятливих ділків, а на благоустрій та благоустрій цвинтарів", – йдеться у повідомленні Марини Архарій.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тепер мешканці, які мешкають на інших територіях і бажають поховати своїх рідних на цвинтарях громади, мають платити за відповідні послуги більше, ніж місцеві. Це стосується й офіційного бронювання місць під майбутні поховання.

Зазначимо, що до складу Красносільської громади, що межує з Одесою, входять села Красносілка, Іличанка, Корсунці, Кубанка, Новокубанка, Переможне, Іваново, Павлинка, Букачі, Василівка, Лизинка, Нові Шомполи, Созонівка, Шаманівка. Тут мешкає близько 12 тисяч осіб.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах