Одеська область втратила ще двох захисників

Одеська область втратила ще двох захисників.

Одеська область втратила ще двох захисників. Фото: kp.ua

Події
18 серпня 2022 08:35

Одеська область втратила ще двох своїх захисників на російсько-українській воні. Так, 16 серпня загинули мешканець села Яськи Володимир Тарасенко та житель міста Південний Олексій Дорошенко. Про це повідомили у Яськівській сільській раді та Штабі Южненської громади.

Прощання з Володимиром відбудеться 18 серпня у Яськівському будинку культури о 10.00. Церемонія відспіву пройде у каплиці біля сільського будинку культури. Земляки, товариші по службі, рідні та друзі утворюють живий коридор пошани, який розпочинатиметься з початку села (кафе "Мийка") до сільського будинку культури. Формуватимуть колону о 9:30.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Житель села Яськи Володимир ТарасенкоЖитель села Яськи Володимир Тарасенко



Олексій загинув під час виконання бойового завдання на Миколаївщині. Йому був 42 роки, він працював на ОПЗ та в компанії "Дельта Уїлмар". З перших днів пішов на війну добровольцем. У загиблого залишилася дружина та 14-річна донька. Прощання із захисником відбудеться 19 серпня о 10.00. Про місце проведення жалобної церемонії повідомлять пізніше.

Мешканець міста Південний Олексій ДорошенкоМешканець міста Південний Олексій Дорошенко

Вічна пам'ять Героям України!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах