Братчук: окупанти цілеспрямовано обстрілюють Затоку

Братчук: окупанти цілеспрямовано обстрілюють Затоку

Братчук: окупанти цілеспрямовано обстрілюють Затоку Фото: od.gp.gov.ua

Події
18 серпня 2022 16:37

Російські окупанти цілеспрямовано завдають ударів по інфраструктурі курортного селища Затока на Одещині. Про це під час брифінгу заявив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

"Селище вже відоме не тільки своїми цілющими якостями та місцем відпочинку, а й тим, що ворог цілеспрямовано обстрілює цю туристичну інфраструктуру", – сказав він.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, напередодні окупанти радянськими ракетами Х-22 зі стратегічної авіації знищили чергову базу відпочинку, "де не було жодного українського солдата та жодної бойової техніки".

Раніше ми вже повідомляли, що через ракетні обстріли Одеської області в травні виявилися зруйновані курортні готелі на узбережжі. Найбільше дісталося Затоці.

Нагадаємо, що в ніч проти середи, 17 серпня, окупанти обстріляли Затоку двома ракетами.

Одеська область була атакована літаками стратегічної авіації Ту-22М3 із пуском ракет Х-22. Чотири цивільні особи отримали поранення, їм надали медичну допомогу. Зруйновано дві будівлі баз відпочинку та два житлові будинки, у сусідніх будинках та господарських будівлях пошкоджено стіни, покрівлю та вибито вікна. Зазнали руйнування щонайменше 30 приватних домогосподарств.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах