В Одесі двом сутенерам надали умовні терміни

В Одесі двом сутенерам надали умовні терміни.

В Одесі двом сутенерам надали умовні терміни. Фото: pixabay.com

Події
24 серпня 2022 08:53

Приморський районний суд Одеси визнав винними у сутенерстві двох мешканок Одеси. Про це повідомляє 368.media.

Так, у жовтні 2018 року організатор злочинної групи звернулася до оперуповноваженого управління боротьби з злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми. Вона запропонувала їй як співучасника увійти до злочинної групи, щоб разом займатися сутенерством та організовувати місця надання сексуальних послуг.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Надалі вони залучили до своєї діяльності ще низку громадян, зокрема двох обвинувачених, мешканок Одеси. Одна з них виконувала роль диспетчера, відповідаючи на дзвінки клієнтів і відповідаючи на повідомлення в Telegramm-каналі. Після цього вона направляла їх до жінок, які надавали сексуальні послуги, координувала дії жінок, які були підібрані для надання сексуальних послуг.

У свою чергу друга підсудна виконувала роль "адміністратора" в одному із салонів з надання інтимних послуг. Вона контролювала графік роботи жінок легкої поведінки, стежили за дотриманням правил надання сексуальних послуг.

25 липня 2022 року суд визнав жінок винними та призначив їм покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі без конфіскації майна, звільнивши від відбування покарання з випробувальним строком на два роки.

Нагадаємо, що дві одеситки організували бордель та влаштували там суворі правила – дівчат штрафували, а також змушували платити за прибирання та комуналку. Організатори інтимного бізнесу отримали два роки умовних термінів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах