Як минуло добу у рятувальників в Одесі та області

Як минуло добу у рятувальників в Одесі та області - фото

Як минуло добу у рятувальників в Одесі та області - фото

Події
30 серпня 2022 08:52

За добу, з 29 по 30 серпня, в Одеському регіоні гасили 22 пожежі, одна з яких спалахнула у нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

В області продовжуються спалахи сухої рослинності. За останню добу рятувальники 16 разів виїжджали на ліквідацію пожеж. Загальна площа рослинності, що постраждала від вогню, склала 7,885 гектара.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Були виїзди на допомогу населенню. В Одесі на вулиці Канатній підняли з підлоги жінку 1932 року народження, яка впала та не могла самостійно піднятися. У Березівському районі, селі Новоселівка, відчинили двері квартири, господар якої 1967 року народження втратив ключі. За межами міста Березівка підвезли чотири кубометри технічної води.

Був виїзд до Одеського району, на 25 кілометр автодороги "Одеса-Рені", за межами села Расселенець. Рятувальники змили паливно-мастильних матеріалів із проїжджої частини після ДТП.

Одного разу допомагали медикам. Співробітники ДСНС виїхали до Білгорода – Дністровський, на вулицю Портову. Там допомогли перенести тяжкохвору жінку 1949 року народження з надмірною вагою до карети швидкої медичної допомоги.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах