Начальник Одеської військової академії отримав звання бригадного генерала

Начальник Одеської військової академії отримав звання бригадного генерала.

Начальник Одеської військової академії отримав звання бригадного генерала.

Події
30 серпня 2022 14:22

Начальник Одеської військової академії Олексій Шевченко отримав звання бригадного генерала. Указ було опубліковано на сайті Офісу Президента України.

Олексій Шевченко очолює Військову академію в Одесі з квітня 2022 року. Раніше він був заступником начальника Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також раніше, у 2020 році, начальник Одеської військової академії був нагороджений Орденом Данила Галицького та Орденом Богдана Хмельницького третього ступеня у 2022 році.

Раніше ми повідомляли, що ввечері 18 серпня низка ЗМІ та Telegram-каналів опублікувала інформацію про можливу зміну керівництва Одеської ОВА.

Так, згідно з чутками, начальник Одеської ОВ Максим Марченко невдовзі мав отримати чергове військове звання та нове місце роботи, а на посаду голови ОВ вже нібито претендують кілька місцевих політиків. Але губернатор спростував чутки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах