Загоряння "швидкої" та вибухонебезпечні знахідки: як минула доба у одеських рятувальників

Як минуло добу в одеських рятувальників.

Як минуло добу в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
31 серпня 2022 08:45

За добу, з 30 по 31 серпня, в Одеському регіоні гасили 24 пожежі, чотири з яких спалахнули у нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

В області продовжуються спалахи сухої рослинності. За останню добу рятувальники 16 разів виїжджали на ліквідацію пожеж. Загальна площа рослинності, що постраждала від вогню, склала 5,36 гектара.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

30 серпня о 08:39 надійшло повідомлення про спалах автомобіля швидкої медичної допомоги на вулиці Центральний аеропорт в Одесі. Як виявилося, спалахнув автомобіль №23 Ford Transit. О 08:50 пожежу локалізували та о 08:54 загасили. Загиблих та постраждалих немає. Ймовірна причина пожежі – аварійний режим електромережі медичного автотранспорту. Збитки – встановлюються. Від ДСНС залучали дві одиниці техніки та дев'ять пожежників.



Був виїзд на вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни в Одеському районі, Красносільській територіальній громаді, селі Корсунці, на вулиці Залізничній. Там знайшли один артснаряд калібру 122 міліметри. Другий випадок виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни був у Білгород-Дністровському районі, Петропавлівській територіальній громаді за межами села Миняйлівка. Там знайшли артснаряд калібру 76 міліметрів. Вилучення та знищення запланували на сьогодні.

Був виїзд на допомогу населенню у Подільську, на вулицю Ломоносова. О 13:47 там відчинили двері квартири, де зачинилися дві малолітні дитини 2019 та 2013 років народження. Їх передали матері громадянці 1984 року народження.

О 19:27 в Одесі, на провулку Гетьманському, рятувальники звільнили жінку 1959 року народження, яка застрягла ногою між опорами на сходах.

Нагадаємо, що також учора на вулиці Преображенській горів ресторан.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах