Деякі клуби в Одесі працюють у комендантську годину: як оминають заборону

Деякі клуби в Одесі працюють у комендантську годину: як оминають заборону.

Деякі клуби в Одесі працюють у комендантську годину: як оминають заборону. Фото: slovoidilo.ua

Події
05 вересня 2022 08:49

Один нічний клуб в Одесі попався на роботі під час комендантської години. Про це стало відомо із соціальних мереж.

Попередньо йдеться про підвальний заклад на вулиці Катерининській. Адміністрація клубу в ніч з 2 на 3 вересня зачинила двері та залишила працювати заклад. Не відкривали співробітникам поліції та муніципальної варти. При цьому у клубі залишалося 30 відвідувачів у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння. В результаті правоохоронцям довелося виламувати двері, щоб припинити роботу закладу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як виявилось, за такою схемою в Одесі працює не один заклад. Туди приходять до комендантської години, тобто до 23:00, а йдуть уже вранці.

Також деякі недобросовісні власники намагаються обійти закон, маскуючи свої клуби під відпочинкові центри. Як повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук 24 каналу, станом на початок вересня в Одесі зафіксували вже кілька таких випадків.

Реакція ова

Керівник Одеської ОВА Максима Марченко натякнув нічним гулякам, що деяким людям вже давно варто задуматися, чи гідно вони поводяться в такий важкий час, і кому треба дякувати за те, що сьогодні в Одесі відносно спокійна ситуація.

"Порушенням законних вимог вони не тільки не цінують жертву наших військових, а й наражають на небезпеку себе і оточуючих, додаючи роботу правоохоронцям у тилу", – підкреслив Марченко.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах