Росіяни знищили на Одещині 666 об'єктів: скільки відновили

Росіяни знищили на Одещині 666 об'єктів: скільки відновили.

Росіяни знищили на Одещині 666 об'єктів: скільки відновили. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
05 вересня 2022 17:57

На Одещині вже відновили 176 об'єктів, які постраждали через ракетні удари РФ. Про це повідомляє Одеська облдержадміністрація.

Усього пошкоджено або зруйновано 666 об'єктів. Повністю зруйновані та не підлягають відновленню 34 об'єкти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У кожній громаді області сформували відповідні комісії. У відновлених об'єктах встановили вікна, відремонтували покрівлю та відновили інженерні мережі.

Процес відновлення житлового будинку ЖК "Тірас" в Одесі відбувається на підставі відповідного технічного висновку, зробленого Одеською державною академією будівництва та архітектури. Роботи виконує приватна будівельна організація, а матеріали надаються обласною військовою адміністрацією, Одеською обласною радою, Одеською міською радою та благодійними організаціями.

Майже зруйнований житловий будинок у Сергіївці, Білгород-Дністровського району, представлений на участь у "Програмі відновлення України".

Крім цього, за словами Начальника Одеської ОВС Максима Марченка, продовжується відновлення і приватного житлового сектору. Залучаються кошти військової адміністрації, обласної ради, територіальних громад, будівельних організацій, міжнародних донорів та волонтерських організацій.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах