Смертельна ДТП та вибухонебезпечна знахідка: як минула остання доба у одеських рятувальників

Як минуло добу у рятувальників в Одесі та області.

Як минуло добу у рятувальників в Одесі та області. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
06 вересня 2022 08:51

За добу, з 5 по 6 вересня, в Одеському регіоні гасили 16 пожеж, шість із яких спалахнули у нашому місті. Про це повідомили у прес-службі Головного управління ДСНС в Одеській області.

В області продовжуються спалахи сухої рослинності. За останню добу рятувальники 9 разів виїжджали на ліквідацію таких пожеж. Загальна площа рослинності, що постраждала від вогню, склала 6,3 гектара.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також співробітники ДСНС виїхали до Ізмаїльського району, Саф'янівської територіальної громади, села Броска. 5 вересня о 07:49 надійшло повідомлення про пожежу у приватному будинку. Як виявилося, горять домашні речі в будинку. Пожежу загасили сусіди до прибуття рятувальників на площу п'яти квадратних метрів. На місці пожежі знайшли тіло чоловіка, особисті дані з'ясовуються. Причину пожежі, збитки та обставини смерті встановлюють.

Вранці на проспекті Добровольського з люка теплотраси дістали двох кошенят.

О 18:45 у Білгород-Дністровську на вулиці Чорноморській відчинили двері квартири, де господиня, громадянка 1937 року народження, не змогла самостійно відчинити.

Був один виїзд на ДТП до Ізмаїльського району, на 172 кілометри автодороги Одеса-Рені. О 12:39 рятувальника допомогли поліції вилучити тіла водіїв внаслідок ДТП, яке сталося близько 09:00 за участю вантажівки MAN та мікроавтобуса Ford. Від ДСНС залучили одну одиницю техніки та чотири рятувальники.

Не обійшлося без вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. На Одещині, в селі Ліски, знайшли одну гранату РГ-34. Вилучення та знищення запланували на сьогодні.

На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи Головного управління ДСНС на Одещині протягом доби не залучалися.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах