Підривали боєприпаси та гасили пожежу на ринку: як минула доба у одеських рятувальників

Підривали боєприпаси та гасили пожежу на ринку: як минула доба в одеських рятувальників.

Підривали боєприпаси та гасили пожежу на ринку: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
08 вересня 2022 09:04

За добу, з 7 по 8 вересня, в Одеському регіоні гасили 22 пожежі, шість із яких спалахнули в нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

В області продовжуються спалахи сухої рослинності. За останню добу рятувальники 15 разів виїжджали на ліквідацію таких пожеж. Загальна площа рослинності, що постраждала від вогню, склала 8,48 гектара.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також сталася резонансна пожежа в Одеському районі, що в селі Лиманка, на проспекті Небесної Сотні. 7 вересня о 17:49 на Чорноморському оптовому ринку спалахнули оптові павільйони. Зайнялися продукти харчування та майно у павільйоні. О 17:56 пожежу локалізували та о 17:58 ліквідували на площі п'яти квадратних метрів. Причина пожежі та збитки встановлюються. Загиблих та постраждалих немає.

За добу було два випадки вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни: один артснаряд калібру 105 міліметрів у Вигіднянській територіальній громаді за межами села Вигода та один артснаряд калібру 105 міліметрів у Білород-Дністровському районі між селищами.

На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи Головного управління ДСНС на Одещині протягом доби не залучалися.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах