На Одещині знайшли ще п'ять любителів "російського світу" в інтернеті

На Одещині знайшли ще п'ять любителів "російського світу" в інтернеті.

На Одещині знайшли ще п'ять любителів "російського світу" в інтернеті. Фото: facebook.com/ssu.odesa

Події
06 жовтня 2022 13:45

На Одещині кіберфахівці припинили діяльність п'ятьох шанувальників "російського світу", які досі свідомо просували ворожі наративи. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

За даними досудового слідства, будучи членами численних інтернет-спільнот у заборонених в Україні соцмережах, фігуранти через особисті облікові записи активно поширювали матеріали з виправданням так званої "спецоперації" та військових злочинів армії агресора. Тематикою їхніх постів було прославлення Путіна та підтримка знищення української державності.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У ході досудового слідства провели низку обшуків на місцях проживання фігурантів кримінальних проваджень, вилучили комп'ютерну техніку та мобільні телефони, що підтверджують протиправні дії прихильників "російського світу". За всіма фактами, правоохоронці зібрали достатню доказову базу для притягнення зловмисників до відповідальності. Одному із пропагандистів уже повідомили про підозру.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах