Жовтнева прохолода: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Жовтнева прохолода: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Жовтнева прохолода: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: facebook.com/lolita.klochkova

Події
09 жовтня 2022 12:04

Згідно із прогнозами синоптиків, протягом наступного тижня в Одесі буде переважно ясна чи злегка хмарна погода. Короткочасні дощі очікуються лише в середу. Удень стовпчик термометра не опускатиметься нижче +14°С, а в деякі дні підніметься до +18°С.

Про це повідомляє Український Гідрометеорологічний центр.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

10 жовтня

Уночі буде трохи хмарно, решту доби – ясно. Вітер уночі та вдень дутиме з півночі, а вранці та ввечері – з північного заходу. Швидкість вітру становитиме 5–8 метрів за секунду, проте вночі, уранці та вдень його пориви подекуди сягатимуть 12 метрів за секунду. Температура вночі – +13–16°С, удень – +16–18°С.

11 жовтня

Уночі, уранці та вдень буде ясно. Увечері очікується мінлива хмарність. Вітер вночі та вранці – північно-західний, удень – західний, увечері – південно-західний. Швидкість вітру становитиме 2–5 метрів за секунду. Температура вночі – +10–13°С, удень – +15–18°С.

12 жовтня

Уночі та ввечері буде хмарно. Уранці та вдень пройдуть короткочасні дощі. Вітер уночі – західний, уранці та ввечері – північно-західний, удень – північний. Швидкість вітру становитиме 1–2 метри на секунду. Температура повітря вночі – +13–14°С, удень – +15–16°С.

13 жовтня

Упродовж доби очікується хмарна погода. Вітер уночі – північний, решту доби – північно-східний. Швидкість вітру становитиме 2–4 метри на секунду. Температура вночі – +14–15°С, удень – +16°С.

14 жовтня

Уночі та вранці очікується легка хмарність. Удень та ввечері буде ясно. Вітер вночі та вранці – північно-східний, удень та ввечері – східний. Швидкість вітру становитиме 3–5 метрів за секунду. Температура вночі – +13–14°С, удень – +14–15°С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах