Під Одесою дворічна дівчинка отруїлася клофеліном бабусі

Під Одесою дворічна дівчинка отруїлася бабусі клофеліном.

Під Одесою дворічна дівчинка отруїлася бабусі клофеліном. Фото: dp.informator.ua

Події
12 жовтня 2022 08:47

У місті Білгород-Дністровськ Одеської області дворічна дівчинка отруїлася клофеліном. Про це повідомляє Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.  

Так, дитина у віці двох років та дев'яти місяців проковтнула таблетку клофеліну, яку її бабуся використала для контролю артеріального тиску.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У тяжкому стані з надзвичайно низьким тиском дитину екстрено госпіталізували до реанімації Білгород-Дністровської міської лікарні.

Батькам нагадують про те, що вся побутова хімія, ліки, а також харчові продукти, які можуть становити небезпеку для життя та здоров'я дитини, повинні знаходитись у недоступних місцях. Також слід дотримуватися простих правил при роботі з нагрівальними приладами та окропом. Гарячий посуд повинен знаходитися на далеких конфорках, ємності з окропом слід переносити та переливати лише за відсутності поряд дитини. Також потрібно бути акуратним із відкритою духовкою. Крім того, слід подбати про те, щоб комоди, стелажі та телевізори були додатково прикріплені до стін.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах