В Одесі ловили п'яного водія, який тікав від поліції (відео)

В Одесі ловили п'яного водія, який тікав від поліції.

В Одесі ловили п'яного водія, який тікав від поліції. Фото: usionline.com

Події
13 жовтня 2022 10:53

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 740 викликів. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Також правоохоронці перевірили 38 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції шість порушників комендантської години, виявили два факти незаконного обігу наркотичних речовин та зупинили дев'ять водіїв, які керували транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

12 жовтня в Одесі впіймали п'яного водія Mitsubishi, який проїхав брокпост і не зупинився. Як повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, за півгодини до початку комендантської години чоловік усіляко ігнорував вимоги патрульних та продовжив рух. Він їхав великою швидкістю. Його зупинили у Приморському районі. Драгер показав, що рівень алкоголю у крові водія становить 2,96 проміле. Водія усунули від водіння. У салоні авто також був п'яний пасажир. Подальшу долю водія з кількох проваджень вирішуватиме суд.

За добу сталася й одна ДТП із постраждалим. Вдень на проспекті Небесної сотні автомобіль Hyundai Sonata збив чоловіка, який переходив дорогу в недозволеному місці. Потерпілого забрали до лікарні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах