Теплі дні й осіння прохолода: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Теплі дні й осіння прохолода: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Теплі дні й осіння прохолода: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: uc.od.ua

Події
16 жовтня 2022 16:21

Згідно із прогнозами синоптиків, протягом наступного тижня в Одесі буде переважно ясна чи злегка хмарна погода. Короткочасні дощі очікуються лише у четвер. Удень стовпчик термометра не опускатиметься нижче +9°С, а в деякі дні підніметься до +17–19°С.

Про це повідомляє Український Гідрометеорологічний центр.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

17 жовтня

Протягом доби буде ясно. Вітер вдень дутиме з північного сходу, а решту доби – з півночі. Швидкість вітру становитиме 1–4 метри на секунду. Температура вночі – +11–12°С, удень – +14–16°С.

18 жовтня

Уночі та вранці буде ясно, а вдень та ввечері – злегка хмарно. Вітер вночі та вранці – північний, удень – південно-східний, увечері – південний. Швидкість вітру становитиме 1–4 метри на секунду. Температура вночі – +12–14°С, удень – +16–17°С.

19 жовтня

Уночі буде ясно, уранці та ввечері – трохи хмарно, а вдень очікується мінлива хмарність. Вітер вночі та вранці – південно-західний, удень та ввечері – західний. Швидкість вітру становитиме 3–6 метрів за секунду. Температура повітря вночі – +12–14°С, удень – +17–19°С.

20 жовтня

Уночі очікуються короткочасні дощі. Зранку буде хмарно, вдень – злегка хмарно, увечері – ясно. Вітер вночі та вранці – північно-західний, а решту доби – північний. Швидкість вітру становитиме 5–9 метрів за секунду, проте вночі, уранці та вдень його пориви подекуди сягатимуть 12–14 метрів за секунду. Температура вночі – +13–15°С, удень – +12–13°С.

21 жовтня

Упродовж доби очікується ясна погода. Вітер уночі – північно-західний, уранці та вдень – північний, увечері – південно-західний. Швидкість вітру становитиме 2–5 метрів за секунду. Температура вночі – +6–8°С, удень – +9–11°С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах