На Одещині сім'я з чотирьох людей отруїлася чадним газом

На Одещині родина з чотирьох людей отруїлася чадним газом - фото

На Одещині родина з чотирьох людей отруїлася чадним газом - фото

Події
18 жовтня 2022 08:56

У місті Ізмаїл Одеської області, у дачному кооперативі №13 на вулиці Християнській, через порушення правил пожежної безпеки отруїлася чадним газом сім'я із чотирьох осіб. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Так, увечері 17 жовтня до Служби порятунку надійшло повідомлення від чергового лікаря швидкої медичної допомоги про те, що у місті Ізмаїл до медичного закладу з попереднім діагнозом отруєння чадним газом потрапили: мати-1982 року народження та троє дітей -2013, 2010 та 2007 років народження. Попередня причина отруєння: порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печі. Обставини з'ясовуватиме поліція.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Усього за добу, з 17 по 18 жовтня, в Одеському регіоні гасили дев'ять пожеж, одна з яких сталася у нашому місті.

В області продовжуються спалахи сухої трави. Протягом минулої доби рятувальники ліквідували їх тричі. Загальна площа підпаленої рослинності склала 2,05 га.

Дунайський біосферний заповідник продовжує горіти. О 10:10 за допомогою аеророзвідки зафіксували тління та задимлення плавнів. Почати ліквідацію пожежі немає можливості через відсутність шляхів під'їзду. Загрози поширення вогню у напрямі населених пунктів немає (розмежовані каналами).

Був виїзд на вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни у Березовському районі, Іванівській територіальній громаді, селі Верхній Куяльник, на вулицю Болгарську. Там знайшли одну мінометну міну калібру 82 міліметри.

Було три виїзди на допомогу населенню: до села Августівка Усатівської громади підвезли вісім кубометрів технічної води, за межами міста Рені вантажний автомобіль діставали з кювету на проїжджу частину дороги, у Чорноморську на вулиці Лазурній відчинили двері квартири матері з немовлям, яке зламало ключ у замку.

Також в Ізмаїлі допомогли медикам. На вулиці Куликова хворий господар 1975 року народження з надмірною вагою не міг самостійно потрапити до карети швидкої медичної допомоги.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах