На Семінарській сталася пожежа через куріння у ліжку

Як минуло добу в одеських рятувальників.

Як минуло добу в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
19 жовтня 2022 09:14

Увечері 18 жовтня на вулиці Семінарській сталася пожежа у квартирі. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

На місці рятувальники побачили, що горить ковдра та матрац. Вже о 20:57 пожежу загасили. Врятували господаря, громадянина 1952 року народження.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Імовірна причина пожежі – "необережне поводження з вогнем господарем квартири під час куріння у ліжку". Збитки та деталі встановлюються. Загалом від ДСНС було залучено чотири одиниці техніки та 18 пожежників.

Усього за добу, з 18 по 19 жовтня, в Одеському регіоні гасили 16 пожеж, п'ять із яких сталося у нашому місті.

Дунайський біосферний заповідник продовжує горіти. 18 жовтня під час проведення аеророзвідки встановили, що тління та задимлення плавнів триває. Почати ліквідацію пожежі немає можливості через відсутність шляхів під'їзду. Загрози розповсюдження вогню у бік населених пунктів немає.

На вулиці Космонавтів відчинили двері квартири, до яких довго не міг потрапити господар 1957 року народження.

У Роздільнянському районі, селі Яківлі, знайшли один артснаряд калібру 75 міліметрів часів Другої світової війни. Її знищать 19 жовтня. Також був один виїзд до міста Білгород-Дністровський, що на вулицю Південну. Там допомогли у транспортуванні хворого господаря, громадянина 1969 року народження з надмірною вагою із квартири до карети швидкої медичної допомоги.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах