В Одесі жінка залишила півторамісячну дитину в каналізаційному люку

Звіт одеських патрульні за добу.

Звіт одеських патрульні за добу. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
19 жовтня 2022 13:39

Одеситка залишила півторамісячну дитину в каналізаційному люку. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Так, уночі до поліції звернулася одеситка та розповіла, що бачила, як невідома жінка залишила дитину у каналізаційному люку на Ленінградському шосе. Вона одразу ж повідомила правоохоронців, а сама передала немовля сусідам.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дитині на вигляд близько півтора місяця. Вона була голодна, без памперсів і в одній пелюшці. На щастя, у сусідів теж є маленька дитина, тож удома була суміш для годування.

За прикметами, наданими заявницею, поліцейські розшукали матір. Жінка зізналася, що залишила немовля в люку, а сама пішла у своїх справах. Дитину передали до лікарні.

Що ще трапилося в Одесі за добу

Усього минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 774 виклики. Правоохоронці перевірили 49 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції 11 порушників комендантської години, виявили три факти незаконного обігу наркотичних речовин та зупинили 23 водіїв, які керували транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

Антирекорд поставив мотовод, якого зупинили вчора вдень біля Привозу. Драггер показав 2, 93 проміле, що в 14 разів вище за норму. Водія відсторонили від водіння та склали на нього адмінпротокол. А вночі на вулиці Преображенській п'яний водій Mitsubishi різко змінив напрямок руху і намагався втекти від патрульних. Авто зупинили на вулиці Троїцькій. Його також усунули від водіння та склали на нього адмінпротокол.

Учора вдень у Київському районі чоловік побив собаку. Інспектори виїхали на місце та дізналися, що жінки вигулювали тварину. Воно підбігло до бешкетника і це йому не сподобалося. Чоловік почав кидатись у бійку та погрожувати ножем. Його затримали та передали слідчим.

На проспекті Добровольського під час комендантської години зупинили автомобіль Opel. На задньому сидінні знайшли гранати та патрони до автомата Калашнікова.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах