На фронті загинув захисник із Одеської області Анатолій Гурзу

На фронті загинув захисник із Одеської області Анатолій Гурзу.

На фронті загинув захисник із Одеської області Анатолій Гурзу. Фото: pravda.com.ua

Події
26 жовтня 2022 17:33

Одеська область втратила ще одного захисника – на російсько-українській війні загинув уродженець села Коханівка Подільського району Анатолій Гурзу. Про це повідомив міський голова Ананьєва Юрій Тищенко.

Так, загиблий був старшим водієм 88-го окремого десантно-штурмового батальйону 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Герой пішов із життя загинув 19 жовтня під час ворожих артилерійських обстрілів під населеним пунктом Давидів Брід, що на Херсонщині.

На фронті загинув захисник із Одеської області Анатолій Гурзу.На фронті загинув захисник із Одеської області Анатолій Гурзу. Фото: facebook.com/Юрій Тищенко

Нагадаємо, що на російсько-українській війні загинув ще один захисник з Одеської області та мешканець Роздільної Ігор Скибенюк. Жителі Роздільної живим коридором подяки зустріли морського піхотинця Ігоря Скибенюка та провели його в останню путь.

Ще один захисник з Одеської області , Карагез Костянтин Юрійович із села Залізничне, загинув 19 жовтня 2022 року внаслідок бойового зіткнення під час артилерійських обстрілів у Херсонській області.

Слава загиблим Героям України!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах