Терорист з Одеської області, який вступив до ДНР, отримав 15 років в'язниці

Терорист із "ДНР" отримав в Одесі 15 років в'язниці.

Терорист із "ДНР" отримав в Одесі 15 років в'язниці. Фото: facebook.com/pgo.gov.ua

Події
27 жовтня 2022 13:43

Жителя Одеської області із Сарати засудили до 15-ти років ув'язнення за підтримку країни-агресора та держзраду. Про це повідомляє Офіс Генпрокурора України.

Чернівецька обласна прокуратура підтримала звинувачення щодо мешканця Одеської області за фактом державної зради та участі у терористичній організації (частина друга статті 111, частина перша статті 258-3 КК України). Суд визнав його винним і засудив до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прокурори в суді довели, що з лютого 2022 року чоловік співпрацював із державою-агресором та так званим "ДНР". Через соцмережі він поширював проросійську ідеологію, звеличував РФ, підтримував збройну агресію окупантів. Також громадянин налагодив контакти з керівником псевдореспубліки та так званим МВС ДНР. Перебуваючи на підконтрольній Україні території, він збирав інформацію для ворога про підрозділи ЗСУ, які розміщувалися на території Одеської області. Правоохоронці затримали зрадника у Запорізькій області під час спроби виїхати на тимчасову окуповану територію для складання присяги на вірність так званій "ДНР".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах