Путін висловився про пам'ятник Катерині II в Одесі

Путін висловився про пам'ятник Катерині в Одесі.

Путін висловився про пам'ятник Катерині в Одесі. Фото: скриншот відео

Події
28 жовтня 2022 09:17

Президент Росії та диктатор Володимир Путін висловився про пам'ятник російській імператриці Катерині в Одесі. Це сталося 27 жовтня у московському дискусійному клубі "Валдай".

Все почалося з того, що один із журналістів поставив запитання – мовляв, через рік, два він збирається відвідати Одесу і яка віза йому для цього потрібна буде: російська чи українська.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На це Путін відповів, що Одеса, яку він називає "Адеса", одне з найкрасивіших міст, яке нібито заснувала російська імператриця Катерина II. Він наголосив, що навіть "націоналісти" не наважуються знести їй пам'ятник:

"Одеса може бути і яблуком розбрату, і символом вирішення конфліктів, символом знаходження якогось вирішення всього, що зараз відбувається. Питання не в нас".

Нагадаємо, що в Одесі закінчили електронне опитування щодо вирішення долі пам'ятника Катерині II. Найбільшу кількість голосів, а саме 3914, отримав варіант про повний демонтаж.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах