Яка погода буде у Одесі на вихідних

Яка погода буде у Одесі на вихідних.

Яка погода буде у Одесі на вихідних. Фото: facebook.com/igor.belov.7587

Події
04 листопада 2022 17:23

На наступні вихідні, 5 та 6 листопада, в Одесі буде осіння погода, але дощу не буде. Про це повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

5 листопада

Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер південно-східний, 7-12 метрів за секунду. Температура вночі 9-11°С, вдень 13-15°С. На автошляхах області вночі та вранці місцями туман, видимість 200-500 метрів.

6 листопада

Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер східний, 9-14 метрів за секунду. Температура вночі 6-11°С, вдень 11-16°С.

Раніше ми повідомляли про те, що перші вихідні листопада в Одесі відбудуться яскраві концерти, цікаві лекції та видовищні театральні вистави. Читайте про те, куди можна буде піти в нашому місті у суботу та неділю, 5 та 6 листопада.

Нагадаємо, що згідно з прогнозами синоптиків, перша половина листопада в Одесі буде досить теплою. Принаймні до 13 числа температура опуститься нижче за 7 градусів тепла.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах