На фронті загинув мешканець Одеської області Роман Прокопій

На фронті загинув мешканець Одеської області Роман Прокопій.

На фронті загинув мешканець Одеської області Роман Прокопій. Фото: Наталія Самочорна/facebook.com

Події
04 листопада 2022 16:11

22 жовтня 2022 року загинув захисник з Одеської області Прокопій Роман Миколайович 1984 року народження. Про це повідомила секретар Теплодарської міської ради Наталія Самочорна.

Він виконував бойове завдання.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Церемонія прощання з нашим загиблим воїном відбудеться у Теплодарі завтра, 5 листопада. О 10:00 – 10:30 розпочнеться прощання з воїном біля його будинку за адресою у Теплодарі на вулиці Плієва, 25. О 11:30 відбудеться відспівування Героя у Свято-Воскреслому Теплодарському жіночому монастирі на вулиці Енергетиків, 38.

Церемонія похорону відбудеться на Теплодарському міському цвинтарі. Мешканців громади попросили гідно провести нашого захисника.

Раніше ми повідомляли про те, що на фронті на Луганщині загинув житель села Перекрестове Затишанської громади Михайло Валентинович Бойко 1989 року народження. Його призвали на військову службу 28 серпня.

Вічна пам'ять Героям України!

На фронті загинув мешканець Одеської області Роман Прокопій.На фронті загинув мешканець Одеської області Роман Прокопій. Фото: Наталія Самочорна/facebook.com

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах