Вирішила помститися: на Одещині жінка пограбувала підлітка, який украв у неї бензопилу

Вирішила помститися: на Одещині жінка пограбувала підлітка, який украв у неї бензопилу.

Вирішила помститися: на Одещині жінка пограбувала підлітка, який украв у неї бензопилу. Фото ілюстративне: lubimiygorod.od.ua

Події
06 листопада 2022 14:55

На Одещині поліцейські відкрили кримінальні провадження за двома фактами майнових злочинів. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Так, до поліції звернулася мешканка Березівського району. Жінка повідомила, що сусідка забрала мобільний телефон в її сина, а сусідка у свою чергу, заявила, що хлопець вкрав у неї і зламав бензопилу. Телефон у підлітка жінка відібрала, бо хотіла в такий спосіб відшкодувати собі збитки.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Прибувши на місце, правоохоронці з'ясували, що 14-річний підліток справді проник на територію чужого домоволодіння і забрав із господарського приміщення інструмент. Бензопилу хлопець планував використати у побуті, але у процесі використання зламав.

Помітивши зникнення бензопили, 51-річна власниця інструменту прийшла розбиратися до сусідів. Мати хлопчика відмовилася відшкодувати збитки, тому жінка вирішила проблему самостійно: вихопила з рук хлопця телефон і пішла.

Поліцейські відкрили кримінальні провадження за двома статтями Кримінального кодексу України.

Підліток ще не досяг віку, з якого настає кримінальна відповідальність, тому правоохоронці звернулися до суду із клопотанням про застосування до нього примусових заходів виховного характеру, тоді як сусідці повідомили про підозру у пограбуванні.

Наразі триває досудове розслідування у цій справі.

Нагадаємо, нещодавно чоловік вкрав в Одесі велосипед, проте за законом бумеранга двоколісного коня у нього теж викрали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах