Медик з Одеської області здавав спецслужбам РФ місця дислокації ЗСУ

Медик із Одеської області здавав спецслужбам РФ місця дислокації ЗСУ.

Медик із Одеської області здавав спецслужбам РФ місця дислокації ЗСУ. Фото: od.gp.gov.ua

Події
28 листопада 2022 13:09

За держзраду судитимуть медпрацівника з Одеської області, який здавав спецслужбам Росії місця дислокації ЗСУ. Про це повідомляє пресслужба Обласної прокуратури.

Так, прокурори Одеської обласної прокуратури направили до Болградського районного суду обвинувальний акт щодо медпрацівника однієї із закладів охорони здоров'я в Одеській області за фактом державної зради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За версією слідства, чоловік із липня 2022 року співпрацював із представником спецслужби Росії. Він збирав та передавав дані про місця дислокації особового складу підрозділів ЗСУ, тероборони та об'єктів військової інфраструктури області з географічними координатами. Передавав інформацію за допомогою одного із месенджерів. Надалі вона мала використовуватися ворогом для завдання ударів. Під час затримання у чоловіка вилучено мобільний телефон. За клопотанням прокурора обвинувачений перебуває під вартою без визначення розміру застави. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Управління СБУ в Одеській області під час оперативного супроводу співробітників МВ ЗНД УСБУ в Одеській області. Примітка: згідно зі ст. 62 Конституції України особа вважається невинною у скоєнні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, поки її провина не буде доведена в законному порядку та встановлена ​​обвинувальним вироком суду.

  • Медик з Одеської області здавав спецслужбам РФ місця дислокації ЗСУ фото
  • Медик з Одеської області здавав спецслужбам РФ місця дислокації ЗСУ фото 1
  • Медик з Одеської області здавав спецслужбам РФ місця дислокації ЗСУ фото 2

Медик з Одеської області здавав спецслужбам РФ місця дислокації ЗСУ фото

Усі фото: od.gp.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах