На Одещині розгорнуть додаткові "Пункти незламності"

На Одещині розгорнуть додаткові "Пункти незламності".

На Одещині розгорнуть додаткові "Пункти незламності". Фото ілюстративне: ua-news.in.ua

Події
04 грудня 2022 09:45

На Одещині з'являться додаткові "Пункти незламності". Про це у вечірньому зверненні 3 грудня повідомив начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

"Наразі проведені зустрічі з представниками бізнесу, а також релігійних і благодійних організацій. Визначилися з необхідністю облаштування на їх базі додаткових "Пунктів незламності" і забезпечення їх нормальної роботи в області", – сказав глава ОВА.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також Максим Марченко повідомив, що за допомогою ДСНС і громад вже відкриті та доукомплектовуються існуючі "Пункти незламності".

Відео: facebook.com/oda.odesa

Раніше в Одеській міській раді опублікували список "Пунктів незламності". У таких точках обігріву можна не лише зігрітися, а й отримати медичну допомогу, зарядити телефон та приготувати їжу.

Найбільшим "Пунктом незламності" став Одеський залізничний вокзал, де за допомогою генераторів, буржуйок і теплових завіс можна обігрівати приміщення навіть під час повного відключення світла.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах