На фронті загинув захисник із Одеської області Денис Опанаскович

На фронті загинув захисник із Одеської області Денис Опанаскович.

На фронті загинув захисник із Одеської області Денис Опанаскович. Фото: facebook.com/ymrada

Події
05 грудня 2022 09:01

Під час російсько-української війни загинув 33-річний житель міста Южний Денис Опанаскович. Про це повідомила пресслужба міської ради.

Так, захисник загинув біля населеного пункту Олександрівка, що на Херсонщині.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З 8 березня, після повномасштабного вторгнення російської армії в Україну, Денис із мобілізації пішов захищати нашу рідну землю та кожного з нас.

Церемонія прощання та траурна панахида відбудеться у середу, 7 грудня, о 10.30 біля пам'ятника Героям Небесної сотні по вулиці Хіміків.

На фронті загинув захисник із Одеської області Денис Опанаскович.На фронті загинув захисник із Одеської області Денис Опанаскович. Фото: facebook.com/ymrada

Нагадаємо, що 23 листопада у місті Бахмут Донецької області під час артилерійського обстрілу, виконуючи бойове завдання, загинув військовослужбовець, вогнеметник, уродженець села Кошари Одеської області – Миколаїв Віталій Володимирович.

А 26 листопада біля центрального входу на стадіон "Чорноморець" в Одесі попрощалися з героями, які загинули під час звільнення півдня України. Юрист та син екс-директора "синьо-чорних" Олександр Керницький та його друг Андрій Коромисло вирушили захищати Україну в перші дні повномасштабного вторгнення.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах