Корупція в одеській мерії: фігурантам повідомили про підозру

Корупція в одеській мерії: фігурантам повідомили про підозру.

Корупція в одеській мерії: фігурантам повідомили про підозру. Фото: nabu.gov.ua

Події
06 грудня 2022 17:36

Трьом учасникам злочинної організації в Одесі, викритим та затриманим напередодні, повідомили про підозру. Вони взяли під контроль практично всі питання економічного життя міста, серед яких взаємодія із забудовниками, закупівля коштів місцевого бюджету, діяльність комунальних підприємств, інші аспекти взаємодії з бізнесом. Про це розповіли у прес-службі НАБУ.

Для безперебійності реалізації поставленої мети організатори налагодили процес системного підкупу чиновників та депутатів місцевої ради, про що свідчать докази, отримані НАБУ та САП у ході розслідування. Розслідування цих фактів детективи розпочали за власними напрацюваннями.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Серед затриманих — відомий одеський бізнесмен, якого вважають співорганізатором злочинної організації. За даними низки ЗМІ, йдеться про Бориса Кауфмана). Також вручили підозру народному депутату IV скликання (його теж називають співорганізатором) та довіреній особі.

Нагадаємо, що 5 грудня НАБУ затримало трьох осіб за підозрою у створенні злочинної організації.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах