Жителька Одеської області стала найкращим учителем інформатики в Україні

Жителька Одеської області стала найкращим учителем інформатики в Україні.

Жителька Одеської області стала найкращим учителем інформатики в Україні. Фото: mon.gov.ua

Події
19 грудня 2022 18:15

Вчитель інформатики опорного закладу освіти "Болградський ліцей" Болградської міської ради Одеської області Ольга Пашкевич стала найкращим учителем інформатики України. Про це повідомляє Міністерство освіти та науки України.

Так, Ольга Пашкевич перемогла у Всеукраїнському конкурсі "Учитель року – 2022" у номінації "Інформатика", успішно подолавши всі випробування, як свідчить з інформації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За результатами рейтингу учасників відбіркового етапу другого туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2022", який складався з таких випробувань, як: "Тестування", "Практична робота" та "Майстер-клас", Ольга Пашкевич потрапила до дванадцяти фіналістів.

На наступному етапі, яким був "Методичний практикум", представниця Одеської області набрала найбільшу кількість балів серед учасників - 37,51.

Підтвердити свою першість Ольга Пашкевич зуміла і в ході завершального випробування "Урок", коли серед вісьмох учасників супер-фіналу стала найкращою із сумою балів 40,67.

Зазначимо, що Ольга Пашкевич працює вчителем уже дванадцять років, має кваліфікаційну категорію "фахівець вищої категорії" та педагогічне звання "старший учитель".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах