Як в Одесі ремонтують Канаву: фоторепортаж

Як у Одесі ремонтують Канаву.

Як у Одесі ремонтують Канаву. Фото: omr.gov.ua

Події
20 грудня 2022 11:21

В Одесі реалізується другий етап капітального ремонту Деволанівського узвозу. Рух транспорту на ділянці між вулицею Єврейською та Карантинним узвозом буде закрито до 30 червня 2023 року. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Проект капремонту Деволановського узвозу було розроблено у 2019 році. Він передбачає: оновлення систем водопроводу, водовідведення та каналізації; встановлення зовнішнього освітлення, заміну електричних мереж та мереж зв'язку; будову тротуарів та дорожнього полотна.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Роботи було розпочато у 2021 році.

У рамках реалізації проекту відновили зливові колектори (діаметром 1300 міліметрів та 1800 міліметрів), які вже показали ефективність обраної методики ремонту – під час сильних опадів Митну площу не підтоплює.

Також підрядна організація побудувала 20 нових каналізаційних колодязів та відремонтувала 16 існуючих. Під час робіт фахівці проклали 780 метрів нового водопроводу, побудували два водопровідні колодязі діаметром 1,5 метра та 28 водопровідних колодязів діаметром 1,0.

Крім того, змонтували нову ділянку магістрального газопроводу (350 метрів). Замінили понад 230 метрів кабельної лінії (6 кВ), проклали близько 380 метрів кабельної каналізації під зовнішнє освітлення.

В даний час підрядна організація проводить підготовчі роботи щодо посилення проїзної частини над колектором на Деволанівському узвозі. У ході робіт автентична бруківка демонтується та передається на відповідальне зберігання у "Міські дороги".

Надалі при реалізації проекту передбачені роботи з перебудови мереж зв'язку, зовнішнього висвітлення спуску, закладання футлярів на мережі водопостачання. Також з обох боків вулиці буде облаштовано тротуари.

  • Як в Одесі ремонтують Канаву: фоторепортаж фото
  • Як в Одесі ремонтують Канаву: фоторепортаж фото 1
  • Як в Одесі ремонтують Канаву: фоторепортаж фото 2
  • Як в Одесі ремонтують Канаву: фоторепортаж фото 3
  • Як в Одесі ремонтують Канаву: фоторепортаж фото 4
  • Як в Одесі ремонтують Канаву: фоторепортаж фото 5
  • Як в Одесі ремонтують Канаву: фоторепортаж фото 6
  • Як в Одесі ремонтують Канаву: фоторепортаж фото 7
  • Як в Одесі ремонтують Канаву: фоторепортаж фото 8
  • Як в Одесі ремонтують Канаву: фоторепортаж фото 9

Як в Одесі ремонтують Канаву: фоторепортаж фото

Усі фото: omr.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах