Пожежа на пляжі "Дельфін" і вибухонебезпечні предмети: як минула доба в одеських рятувальників

Пожежа на пляжі "Дельфін" і вибухонебезпечні предмети: як минула доба в одеських рятувальників.

Пожежа на пляжі "Дельфін" і вибухонебезпечні предмети: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
24 грудня 2022 11:39

За добу, з 23 по 24 грудня, в Одеському регіоні гасили п'ять пожеж. Усі вони спалахнули в нашому місті. Загорянь в області не було. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Увечері 23 грудня в Одесі сталася резонансна пожежа на пляжі "Дельфін". Повідомлення про спалах надійшло до Служби порятунку о 17:54. Прибувши на місце, рятувальники виявили, що в покинутій одноповерховій будівлі спалахнуло сміття. О 18:18 пожежу локалізували, а 18:21 повністю ліквідували на загальній площі 20 квадратних метрів. Внаслідок пригоди 42-річний чоловік отримав опіки нижніх кінцівок. Потерпілого госпіталізували. Ймовірно, причиною займання стало необережне поводження з вогнем невстановленою особою. Для боротьби з полум'ям від ДСНС залучали чотири одиниці пожежної техніки та 22 рятувальники.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Не обійшлося і без вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. У Дачнянській територіальній громаді Одеського району, на вулиці Миру, рятувальники вилучили і знищили мінометну міну 81-міліметрового калібру, а в селі Дачне Одеського району, на вулиці Чижикова, виявили артснаряд 76-міліметрового калібру та міну 50-міліметрового калібру. Вилучити і знищити небезпечні знахідки вибухівці, виявлені в селі Дачне, планують сьогодні.

Надзвичайних ситуацій протягом минулої доби в нашому регіоні не було. На ліквідацію наслідків вибухів і обстрілів підрозділи ДСНС не залучалися.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах