Суд таки оштрафував чоловіка, який купив генератор і "продавав електрику" у Райдужному

Суд таки оштрафував чоловіка, який купив генератор і "продавав електрику" у Райдужному.

Суд таки оштрафував чоловіка, який купив генератор і "продавав електрику" у Райдужному. Фото: Дмитро Осовський/facebook.com

Події
28 грудня 2022 11:38

Жителя ЖК "Райдужний" Дмитра Осовського, який придбав дизельний генератор і у приміщенні свого копі-центру дав можливість усім охочим зарядити смартфони за оплату, оштрафували за "продаж електрики" на 17 тисяч гривень. Про цей інцидент розповів сам Дмитро у Facebook.

Спочатку Дмитру виписали штраф у 34 тисячі гривень за порушення порядку господарської діяльності, але на самому суді, який відбувся заочно, винесли інше рішення. Як йдеться у постанові суду, вирок ухвалили з "виховних цілей"

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Житель "Райдужного" збирається звернутися до Одеського апеляційного суду.

Нагадаємо, що деякі жителі "Райдужного" стали просити Дмитра попрацювати з ноутбуками. Люди бронювали місця на кілька днів уперед. Дмитро стверджує, що до нього навіть приходила вчителька, щоби мати можливість вести уроки. Щоб купити бензин для генератора та обмежити кількість охочих посидіти у приміщенні, Дмитро запровадив символічну плату у 50 гривень. Ініціатива не сподобалася місцевим дільничним, які прийшли та виписали Дмитру штраф.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах