Вважали дві години: в Одеському "Епіцентрі" купили телевізор за 22 000 гривень та сплатили майже 16 тисяч дрібницею (відео)

Вважали дві години: в Одеському епіцентрі купили телевізор за 22 тисячі гривень дрібницею.

Вважали дві години: в Одеському епіцентрі купили телевізор за 22 тисячі гривень дрібницею. Фото: скріншот відео tiktok.com/@koevam

Події
28 грудня 2022 16:16

Одесити вирішили купити телевізор майже за 22 000 гривень, з яких близько 16 000 віддали копійками. Таку незвичайну покупку вони зробили в "Епіцентрі" та зняли про це відео у "Тік-Ток".

За словами авторів відео, спочатку вони планували здати гроші до банку, але там їм відмовили.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Незвичайне придбання відбулося 27 грудня. Тисячі гривень принесли до "Епіцентру" просто у пакетах. Щоб відвезти їх на касу, довелося брати тачку, бо гроші важили близько 20-ти кілограм. Здебільшого там були копійки номіналом у 10, 5, 2 та 1 гривні. Однак були екземпляри по 50 та 10 копійок. Самі одесити нарахували близько 15 800 гривень. Але вони здійснили покупку на 21 827 гривень.

Незважаючи на чималу суму, касирка все-таки почала рахувати все вручну. Пізніше їй допомогла ще одна робітниця магазину. На це у них пішло аж дві години. Через інцидент весь цей час каса не працювала для інших покупців.

Автор відео: tiktok.com/@koevam

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах