Кидався камінням: в Одесі сварка двох чоловіків закінчилася стріляниною і травмою

Кидався камінням: в Одесі сварка двох чоловіків закінчилася стріляниною і травмою.

Кидався камінням: в Одесі сварка двох чоловіків закінчилася стріляниною і травмою. Фото: od.npu.gov.ua

Події
31 грудня 2022 18:25

30 грудня пообіді в Одесі сталася стрілянина на вулиці Посмітного. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Конфлікт почався між двома одеситами 56 і 68 років. У ході сварки старший громадянин почав кидатися в молодшого камінням, а той, щоб помститися, відкрив вогонь з травматичного пістолета.

В Одесі сварка двох чоловіків закінчилася стріляниною та травмою.В Одесі сварка двох чоловіків закінчилася стріляниною та травмою. Фото: od.npu.gov.ua

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Внаслідок інциденту 68-річний чоловік отримав травму ока. Потерпілого госпіталізували до медичного закладів. Зареєстровану на стрільця зброю, з якої здійснювався постріл, правоохоронці вилучили, а самого порушника доставили до територіального підрозділу поліції.

В Одесі сварка двох чоловіків закінчилася стріляниною та травмою.В Одесі сварка двох чоловіків закінчилася стріляниною та травмою. Фото: od.npu.gov.ua

Наразі правоохоронці з'ясовують повні обставини події, зокрема причину конфлікту. Також вирішується питання про внесення відомостей про цю подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 121 ("Умисне тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України та затримання стрільця.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах