Паркування на Дерибасівській: вулицю знову перекрили

Паркування на Дерибасівській: вулицю знову перекрили.

Паркування на Дерибасівській: вулицю знову перекрили. Фото: facebook.com/marat.korolev

Події
24 сiчня 2023 08:44

Одеську Дерибасівську знову перекрили та очистили від автомобілів, які практично перетворили головну вулицю на паркування. Про це повідомив голова Приморської райадміністрації Марат Корольов.

За його словами, Дерибасівська знову лише пішохідна і туди повернувся пост муніципальної варти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"З питань про перетворення Дерибасівської на паркувальний майданчик почався мій ранок сьогодні. Воно й справді так: відсутність поста муніципальної варти чомусь для мешканців нашого міста сприйнялося як "запрошення" залишити машину на пішохідній частині. Хоча дорожні знаки, які прямо забороняють це – нікуди не поділися.

На численні звернення ми відреагували. Кілька годин роботи муніципальної варти та департаменту транспорту – і Дерибасівська знову належить лише пішоходам. На такі речі реагуємо швидко та жорстко. А посада муніципальної варти теж повернулася", – сказано в повідомленні чиновника.

Паркування на Дерибасівській: вулицю знову перекрили.Паркування на Дерибасівській: вулицю знову перекрили. Фото: facebook.com/marat.korolev

Паркування на Дерибасівській: вулицю знову перекрили.Паркування на Дерибасівській: вулицю знову перекрили. Фото: facebook.com/marat.korolev

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах