Нацполіція проводить обшуки у молодиків, які споювали та принижували дівчат

Нацполіція проводить обшуки у молодиків, які споювали та принижували дівчат.

Нацполіція проводить обшуки у молодиків, які споювали та принижували дівчат. Фото: Нацполіція

Події
01 лютого 2023 13:03

У середу зранку, 1 лютого, Національна поліція України проводить обшуки в організаторів п’яних вечірок. Поліцейським вдалося встановити імена кривдників та місця їхнього перебування.

Нагадаємо, нещодавно в соцмережах з’явилися фото та відео з вечірок, де компанія з 5-7 чоловіків 20-річного віку споюють та ґвалтують дівчат. До столиці хлопці приїхали з Івано-Франківська. Одни із учасників "вечірок" заявив, що дівчат силою ніхто на вечірки не затягує та не змушує вживати алкоголь чи наркотики, все це - їхній вибір. Окрім того, хлопець пожалівся, що зараз так мало хороших дівчат і він не знає чи зможе почати з кимось стосунки після того, як побачив що відбувається на їхніх же вечірках.

Історія про "паруботські вечірки" швидко набула розголосу і її вирішенням вже займаються правоохоронці. У рамках розпочатого кримінального провадження проводяться необхідні слідчі та розшукові заходи у столиці та ще одному регіоні держави.

Зокрема оперативники карного розшуку та міграційної поліції разом зі слідчими за процесуального керівництва прокурорів проводять обшуки за адресами проживання та в орендованих квартирах фігурантів.

У Нацполіції повідомили, що детальніша інформація буде опублікована пізніше.

Заступниця міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко у своєму Instagram подякувала усім, хто надав розголосу цій ситуації. 

- Мережею шириться контент, який шокував багатьох з нас. Адже поки ми боремося з ворого-терористом на усіх фронтах, окремі особи дозволяють собі влаштовувати вечірки з алкоголем, наркотиками та ґвалтувати дівчат, при цьому знімають все на відео та публікують у соцмережах, принижуючи гідність дівчат та паплюжать моральні цінності українського народу, - написала заступниця міністра.

В той же час її шокували численні коментарі, в яких люди звинувачують дівчат у тому, що з ними сталося. Павліченко наголосила, що жодна людина у світі не має права кривдити іншу. Постраждалі не можуть спровокувати акт насильства, у цьому завжди винен кривдник.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах