На Херсонщині загинув захисник з Одеської області Зелений Олександр

На Херсонщині загинув захисник з Одеської області Зелений Олександр.

На Херсонщині загинув захисник з Одеської області Зелений Олександр. Фото: Відділ культури та туризму Тарутинської селищної ради/facebook.com

Події
02 лютого 2023 17:01

На російсько-українській війні загинув ще один захисник з Одеської області – 38-річний мешканець селища Березине Тарутинської громади Зелений Олександр Олександрович. Про це повідомляє відділ культури та туризму Тарутинської селищної ради.

Герой пішов із життя 29 січня під час бойових дій за визволення України від російських загарбників поблизу населеного пункту Олександрівка, Херсонського району Херсонської області

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Попрощатися із захисником можна у п'ятницю, 3 лютого, о 10:15. Жителів селища Тарутине та всі організації селища просять взяти участь у створенні живого коридору по вулиці Червона, машина із загиблим виїжджає з моргу у бік перехрестя далі за вулицю Центральну, селище Березине.

Нагадаємо, 1 лютого в Одесі на території Староконного ринку урочисто відкрили меморіальну дошку захиснику України Івану Фунтову.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за цілісність та незалежність України!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах