Адвокату організаторів "п'яних вечірок" теж вручили повістку

Адвокату організаторів "п'яних вечірок" теж вручили повістку.

Адвокату організаторів "п'яних вечірок" теж вручили повістку. Фото: Національна поліція

Події
03 лютого 2023 17:06

Адвокат Артем Захаров, який був присутній під час обшуку в організаторів "п’яних вечірок", теж отримат повістку.

Нагадаємо, нещодавно в соцмережах з’явилися фото та відео з вечірок, де компанія з 5-7 чоловіків 20-річного віку споює та ґвалтує дівчат. До столиці хлопці приїхали з Івано-Франківська. Ця справа швидко набула розголосу і нею зайнялися правоохоронці, що покарати винних. В Нацполіції повідомили, що двом організаторам "п'яних вечірок" у Києві повідомили про підозру, а ще шістьом - вручили повістки до військомату.

У коментарі Суспільному Захаров розповів, що повістку отримав як адвокат в кримінальному провадженні, який брав участь у слідчих діях. Надалі захистом хлопців займатимуться інші.

"Я вже не адвокат цих хлопців. Я виїжджав виключно на одну процесуальну дію, а саме на обшук. Тому у мене немає повноважень коментувати цю справу надалі", - сказав Захаров.

У мережі з'явилися фото фігурантів справи з заповненими повістками в руках, серед яких була й світлина з адвокатом. Деякі медіа та телеграм-канали почали ширити світлини й підписувати, що на фото – насильники, які накачували дівчат наркотиками.

Артем Захаров із повісткою.Артем Захаров із повісткою. Фото: Національна поліція

Адвоката обурив той факт, що його поставили в один ряд з учасниками огидних "п'яних вечірок", він наголосив, що за потреби захищатиме свої права.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах