В Одеській області на ставку зник рибалка (оновлено)

В Одеській області на ставку зник рибалка.

В Одеській області на ставку зник рибалка. Фото ілюстративне: kh.dsns.gov.ua

Події
12 лютого 2023 13:43

За межами села Кирнички Ізмаїльського району Одеської області зник 53-річний чоловік, який зранку 11 лютого пішов рибалити на місцевий ставок. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Про зниклого рибалки Службу порятунку повідомили 11 лютого о 22:30. Сьогодні водолазна група аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України в Одеській області проведе пошукові роботи.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Оновлено 13 лютого:

За межами села Кирнички, о 10:40, за 100 метрів від берега співробітники ДСНС виявили та дістали з води тіло громадянина 1970 року народження, який 11 лютого рибалив на місцевому ставку. Обстежили 0,5 квадратних кілометра дна, 400 квадратних метра.
Від ДСНС залучали одну одиницю техніки, човен "Прогрес-4" і шість рятувальників.

Протягом доби з 11 по 12 лютого рятувальники гасили в Одеському регіоні 17 пожеж, три з яких спалахнули в нашому місті. Зокрема, пожежники шість разів виїжджали на загоряння сухої рослинності – загальна площа таких пожеж становила близько 3,15 гектара.

Також представники ДСНС допомогли відчинити двері квартири на вулиці Академіка Глушка у Київському районі Одеси. Там знаходилася на підлозі та потребувала медичної допомоги 85-річна мати господарки.

Надзвичайних ситуацій протягом минулої доби в нашому регіоні не було. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи ДСНС не залучалися.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах