Вибираємо пластикові вікна: топ-3 порад

Выбираем пластиковые окна: топ-3 советов  - фото

Выбираем пластиковые окна: топ-3 советов - фото

Події
16 лютого 2023 17:14

Якщо ви маєте можливість встановити нові пластикові вікна або замінити старі дерев'яні рами, це варто зробити негайно. Переваги металопластикових віконних систем у їх покращених теплоізоляційних властивостях, гарному захисті від вологи та проникнення шуму у квартиру, офіс.

Компанія «Лінія вікон» пропонує великий асортимент металопластикових вікон від виробника. Тут можна вибрати практично всі існуючі на сьогодні актуальні різновиди таких віконних систем, що мають покращені експлуатаційні властивості:

- міцні та надійні металопрофілі;
- покращені теплоізоляційні властивості склопакетів;
- зносостійка фурнітура з підвищеними антикорозійними властивостями.

Фахівці компанії виготовляють та встановлюють пластикові вікна в Києві з урахуванням усіх побажань замовника, в оптимальні терміни та за оптимальною ціною.

Однак повернемося до теми нашої публікації та запропонуємо три найважливіші поради при виборі металопластикового вікна. Почати варто з металопрофілю – каркасу як основи будь-якої металопластикової віконної системи.

Металопрофіль

Кількість камер у металопрофілі має бути не менше трьох. Це важлива характеристика, необхідна для того, щоб забезпечити необхідний захист від проникнення холоду та водночас конструктивну міцність. Ширший металопрофіль забезпечує надійність закріплення склопакетів, а також зручність при монтажі. Однак слід спочатку розуміти, якою буде монтажна ширина. Розрахувати ці параметри допоможе спеціаліст компанії, яка займається будівництвом чи ремонтом. Підкаже цей параметр для встановлення вікон у Києві та консультант компанії «Лінія Вікон». Загальна середня ширина металопрофілю у базових моделях становить 60-70 мм.

Обираємо пластикові вікна: топ-3 поради Обираємо пластикові вікна: топ-3 поради

Склопакети

Якщо необхідно встановити віконну систему в житлове приміщення, слід орієнтуватися на двокамерний склопакет. Така конструкція набагато краще захищає не тільки від проникнення холоду чи вологи, а й гарантує гарну звукову ізоляцію від шуму вулиці.
Бажано також вибрати скло з тонуванням та захистом від проникнення прямих сонячних променів. Особливо це актуально для приміщень, що виходять на сонячний бік. Так можна захистити інтер'єр від вигорання та створити ефект м'якого, розсіяного освітлення поверхнею квартири. Тонування може виконуватися у різний спосіб, від цього залежить і вартість такої послуги. Але найкраще використовувати під час встановлення пластикових вікон у Києві тонування в масі скла.

Фурнітура

Щоб забезпечити щільність закривання вікон, тривалість ефективної експлуатації важливо вибрати якісну фурнітуру. Бажано підібрати такий варіант, щоб вона мала велику міцність та зносостійкість. Не менш важлива точність виготовлення та застосування в матеріалі легуючих компонентів, що покращують надійність. Такі елементи фурнітури будуть служити дуже довго та гарантують:

- номінальний теплозахист;
- ефективність та зручність використання металопластикових вікон;
- простоту конструкції;
- антивандальність.

Як правило, якісну фурнітуру виготовляють із листового або з різаного металу, без використання порошкових технологій.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах