На узбережжі Одеської області виявили та підірвали міну

На узбережжі Одеської області виявили та підірвали міну.

На узбережжі Одеської області виявили та підірвали міну. Скриншот відео: t.me/Nazars_look

Події
16 лютого 2023 20:00

На узбережжі Одеської області виявили та знищили чергову морську міну. Про це повідомив речник Оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

Так, після потужного шторму, який вирував у морі кілька днів поспіль, до берегів Одеської області винесло зірвану з кріплення міну.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Владислав Назаров підкреслив, що особлива небезпека такої ситуації полягає в тому, що міна внаслідок безпосереднього контакту з поверхнею, перекидання хвилями та деформації контактних підривників може раптово здетонувати будь-якої миті.

Спеціальна група розмінування угруповання різнорідних сил ВМС ЗС України після обстеження міни встановила, що міну потрібно знищити на місці, оскільки її транспортувати небезпечно.

Відео: t.me/Nazars_look

Вибухонебезпечний снаряд оперативно знешкодили шляхом контрольованого підриву.

"У разі виявлення підозрілих або вибухонебезпечних предметів, ні в якому разі не можна до них наближатися, торкатися, намагатися самостійно переміщувати або знешкоджувати. Будьте уважні та обережні. При виявленні таких предметів негайно повідомите відповідні служби", – вкотре закликав громадян речник ОК "Південь".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах