Є померлий: яка ситуація з коронавірусом в Одеській області

Є померлий: яка ситуація з коронавірусом на Одещині.

Є померлий: яка ситуація з коронавірусом на Одещині. Фото: freepik.com

Події
17 лютого 2023 14:34

Кількість померлих через COVID-19 з початку року на Одещині зросла до 18. На тижні помер ще один хворий. Про це повідомили у пресслужбі Одеського обласного центру контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України.

Так, минулого тижня зареєстрували 265 випадків інфікування COVID-19, тому загальна кількість зареєстрованих випадків з початку року сягає вже 1746.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При цьому захворюваність протягом тижня з 6 по 12 лютого знизилася порівняно з тижнем 30 січня – 5 лютого на 2,2%. У тому числі серед дорослого населення – на два випадки, серед дітей – на чотири випадки. Але рівень госпіталізації зріс на сім випадків.

За територіальними громадами зростання захворюваності спостерігалося в Ізмаїльській, Куяльницькій, Подільській та Роздільнянській територіальних громадах.

Нагадаємо, що одесити та гості міста можуть безкоштовно пройти вакцинацію від COVID-19, у тому числі, зробити бустерне щеплення.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах