Штормове попередження: в Одесі погіршиться погода

Штормове попередження: у Одесі погіршиться погода.

Штормове попередження: у Одесі погіршиться погода. Фото: rbc.ua

Події
20 лютого 2023 13:15

У понеділок, 20 лютого, в Одесі оголосили штормове попередження. Близько 13-15 години очікуються пориви західного вітру 15-20 метрів за секунду. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Вітра погода збережеться до кінця дня та протягом доби 21 лютого.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Попри це в Одесі буде досить тепло. Згідно з прогнозом, у місті буде хмарно із проясненнями. Невеликий дощ. Температура вночі становитиме 2-4°С тепла, а вдень 10-12°С тепла.

Через погіршення погодних умов одеська мерія звертається до мешканців міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки, особливо осіб похилого віку, дітей та вагітних жінок. Городян просять не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, обережно пересуватися під деревами – внаслідок сильного поривчастого вітру можуть падати гілки та кабелі.

Через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека. Є висока ймовірність зриву морських мін з якорів та прибивання до берега, а також їхнє дрейфування вздовж узбережжя. Вкотре звертаємо увагу одеситів та гостей регіону, що небезпека перебування на узбережжі надто висока. Цілком ймовірним є неконтрольований підрив міни, особливо в штормову погоду. У разі виявлення морської міни (хв) або предметів, схожих на них, у жодному разі їх не можна чіпати. Необхідно невідкладно повідомляти за номером 102.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах