Одеська область отримала 50 генераторів від ЄС

Одеська область отримала 50 генераторів ЄС.

Одеська область отримала 50 генераторів ЄС. Фото: facebook.com/oda.odesa

Події
23 лютого 2023 10:46

Одеська область отримала 50 генераторів від представництва ЄС в Україні (EU Delegation to Ukraine). Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.

Так, генератори передали через EU Service for Foreign Policy Instruments за сприяння Міністерства розвитку громад територій та інфраструктури України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За рішенням керівництва Одеської ОВ генератори розподілили серед закладів охорони здоров'я, об'єктів критичної та адміністративної інфраструктури.

Нагадаємо, раніше Одеська область отримала чергову гуманітарну допомогу від європейських партнерів. Так, у рамках двосторонньої співпраці Одеської області зі Вільним ганзейським містом Бремен, німецька сторона направила чотири фури з гуманітарною допомогою з товарами на суму в кілька сотень тисяч євро. Це генератори, польові кухні, обігрівачі, намети, меблі.

Допомога розподілять серед районів Одеської області, зокрема для забезпечення потреб населення під час відключення електроенергії та роботи Пунктів Незламності.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах