Пожежі вздовж річки Дунай та у підсобці СТО: як минула доба в одеських рятувальників

Пожежі вздовж річки Дунай та у підсобці СТО: як минула доба в одеських рятувальників.

Пожежі вздовж річки Дунай та у підсобці СТО: як минула доба в одеських рятувальників. Фото:facebook.com/DSNSODE

Події
26 лютого 2023 11:14

За добу, з 25 по 26 лютого, в Одеській області сталося 13 пожеж, три з яких спалахнули в Одесі. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Також рятувальники чотири рази виїжджали на гасіння сухої рослинності. Загальна площа таких займань склала 6,64 гектара.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Вчора в Одеській області сталося дві резонансні пожежі.

Так, о 12.24 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Миколи Боровського в Малиновському районі Одеси. Прибувши на місце виклику, рятувальники виявили, що у підсобному приміщенні станції технічного обслуговування горить майно. О 12:44 пожежу на площі десять квадратних метрів повністю ліквідували. Під час гасіння вогню пожежники врятували працівника станції технічного обслуговування. Чоловіку надали медичну допомогу на місці. Від госпіталізації він відмовився. Наразі встановлюються причина пожежі та збитки. Від ДСНС у боротьбі з полум'ям брали участь дві одиниці пожежної техніки та 12 рятувальників, а від Комунального закладу "Рятувально-водолазна служба Одеської міської ради" – одна одиниця пожежної техніки та чотири людини особового складу.

Ще одна пожежа спалахнула в Ізмаїльському районі на 115 кілометрі уздовж річки Дунай. Про спалах рятувальникам повідомили о 17:25. На місці пожежники встановили, що на відкритій території берега річки Дунай горять суха трава і чагарники. О 19:52 пожежу локалізували, а о 20:11 – повністю ліквідували. Загальна площа займання склала три гектари. Причина пожежі та збитки встановлюються. Загиблих та постраждалих немає. Від ДСНС на пожежу виїжджали одна одиниця пожежної техніки та п'ять рятувальників.

Упродовж доби рятувальники двічі виїжджали на знищення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. На Фонтанській дорозі вони підірвали мінометну міну 152-міліметрового калібру, а на вулиці Володимира Хавкіна знешкодили артснаряд 152-міліметрового калібру.

Також представники ДСНС один раз надавали допомогу "102". На вулиці Парусна в місті Чорноморськ вони відчинили двері квартири, господиня якої довгий час не виходила на зв'язок. Медична допомога жінці не знадобилася.

Надзвичайних ситуацій протягом доби в Одеській області не було. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи ДСНС не залучали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах