На Одещині сталася смертельна пожежа

На Одещині сталася смертельна пожежа.

На Одещині сталася смертельна пожежа. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
02 березня 2023 09:00

За добу, з 1 по 2 березня, на Одещині сталося 11 пожеж, шість із яких спалахнули в Одесі. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Так, 1 березня, о 19:54 від чергового "102" надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому приватному житловому будинку в селищі міського типу Сарата, Білгород-Дністровського району. На місці пожежі виявили загиблого господаря будинку 1956 року народження. Пожежа згасла сама на площі в квадратний метр. Внаслідок пожежі пошкоджено постільні речі та диван. Можлива причина пожежі – коротке замикання електрообігрівача. Підрозділи ДСНС не викликав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

1 березня о 15:47 надійшло повідомлення про пожежу в Ізмаїльському районі, за межами села Приморське, на території Стенцівсько – Жебріянівських плавнів, що належать до Дунайського біосферного заповідника. Рятувальники встановили, що на цій території горить очерет чотирма окремими осередками. Загрози розповсюдження пожежі на населені пункти немає. Шляхів під'їзду немає, обстановку моніторять. Площа пожежі – встановлюється.

Було два випадки виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни: у селі Мирне знайшли одну мінометну міну калібру 55 міліметрів, а за межами села Новоселівка знайшли один артснаряд калібру 125 міліметрів. Вилучення та знищення боєприпасів запланували на сьогодні.

А у місті Південний на вулиці Хіміків допомогли у транспортуванні хворого господаря 1950 року народження до карети швидкої медичної допомоги.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах