В Одесі знайшли переселенця з Херсона, який обікрав родину, яка його дала притулок

В Одесі знайшли переселенця з Херсона, який обікрав родину, яка його дала притулок.

В Одесі знайшли переселенця з Херсона, який обікрав родину, яка його дала притулок. Фото: depositphotos.com

Події
02 березня 2023 14:53

На Одещині чоловік із Херсона обікрав на 100 тисяч гривень свого товариша, який дав притулок його через війну. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції Одеської області.

Так, проживаючи разом із сім'єю знайомого в Куяльницькій громаді, переселенець із Херсона викрав у власника квартири 75 тисяч гривень та 600 доларів США.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зникнення майже 100 тисяч гривень, а також деяких особистих речей, 28-річний мешканець Подільського району виявив увечері, коли повернувся додому після поїздки з обласного центру. Чоловік розповів поліцейським, що в будинку залишався знайомий із Херсонської області, якого родина тимчасово дала притулок через бойові дії.

Поліцейські розшукали зловмисника. Після крадіжки херсонець переїхав до Одеси, де орендував квартиру. У новому житлі чоловіки правоохоронці вилучили більшу частину викрадених грошей та речі його знайомого.

Чоловіку повідомили про підозру в таємному викраденні чужого майна, скоєному в умовах воєнного стану. Чоловіку світить від п'яти до семи років за ґратами.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах