В Одесі горів міні-готель: є постраждалий

В Одесі горів міні-готель: є постраждалий.

В Одесі горів міні-готель: є постраждалий. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
04 березня 2023 12:30

Вранці 4 березня в Одесі спалахнула пожежа у триповерховому готелі на вулиці Садиківська. Про це повідомили у прес-службі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Повідомлення про займання надійшло до Служби порятунку о 06:02. На місці рятувальники виявили, що частково спалахнули другий та третій поверхи, а також дах будівлі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Через швидке поширення вогню та значне задимлення рятувальники працювали в апаратах для захисту органів дихання та зору. О 06:45 пожежу локалізували, а о 07:08 – повністю загасили. Загальна площа займання становила близько 200 метрів.

Відео: facebook.com/DSNSODE

Внаслідок пожежі постраждав 26-річний хлопець – його у стані середньої тяжкості з опіками верхніх кінцівок госпіталізували до медичного закладу.

  • В Одесі горів міні-готель: є постраждалий фото
  • В Одесі горів міні-готель: є постраждалий фото 1
  • В Одесі горів міні-готель: є постраждалий фото 2
  • В Одесі горів міні-готель: є постраждалий фото 3
  • В Одесі горів міні-готель: є постраждалий фото 4
  • В Одесі горів міні-готель: є постраждалий фото 5
  • В Одесі горів міні-готель: є постраждалий фото 6

В Одесі горів міні-готель: є постраждалий фото

Фото: facebook.com/DSNSODE

Ймовірно, пожежа спалахнула через аварійний режим роботи електромережі. На даний момент встановлюються збитки та подробиці події. Для боротьби з полум'ям залучали десять одиниць техніки та 43 пожежники від ДСНС Одеси.

Ще одна пожежа спалахнула сьогодні вночі у Білгороді-Дністровському. Там загорілися складське приміщення, відкрита територія підприємства з пінополістирольними плитами і розташований поруч причіп вантажного автомобіля. На щастя, обійшлося без загиблих та постраждалих. Причина пожежі та розмір завданих збитків встановлюються.

Відео: facebook.com/DSNSODE

Також вранці 4 березня пожежники загасили пожежу у селі Маркевичеве Березівського району. Там у кімнаті житлового будинку спалахнуло домашнє майно. Причиною пожежі стала необережність під час куріння. Загиблих та постраждалих немає.

Відео: facebook.com/DSNSODE

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах