Отримай відповідь: що робити, якщо знайшли мертвого дельфіна в Одесі та області

Отримай відповідь: що робити, якщо знайшли мертвого дельфіна в Одесі та області.

Отримай відповідь: що робити, якщо знайшли мертвого дельфіна в Одесі та області. Фото: facebook.com/ABDolphins

Події
07 березня 2023 10:55

За останній рік останки загиблих дельфінів знаходять на Одещині та поблизу Миколаєва, а також у Криму. Щоб притягнути РФ до відповідальності за загибель тварин, потрібно повідомляти про загиблих дельфінів та фотографувати їх. Про це повідомляє організація Дельфіни Азовського та Чорного морів – Dolphins of the Azov and Black Seas.

Штормами може викинути мертвих дельфінів на береги Одеської області. Якщо побачите на березі живого чи мертвого дельфіна – пишіть та дзвоніть до організації за номерами:

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

+380673900118 (WhatsApp);
+380955674862 (WhatsApp, Telegram);
+380955486553 (WhatsApp, Telegram, Viber).

Після дзвінка вчені вирушать на місце, відберуть зразки тканин мертвих тварин і відправлять їх до провідних дослідницьких центрів Італії та Німеччини. Це допоможе дізнатися про причину загибелі тварини.

Отримай відповідь: що робити, якщо знайшли мертвого дельфіна в Одесі та області.Отримай відповідь: що робити, якщо знайшли мертвого дельфіна в Одесі та області. Фото: facebook.com/ABDolphins


Зазначимо, що, за словами радника Генерального прокурора Максима Попова, вже розслідуються 11 справ щодо екоциду, пов'язаних з війною. Серед іншого йдеться про атаки росіян на українські нафтобази, удари по території Харківського фізико-технічного інституту з його ядерною установкою та загибель кількох мільйонів курей на Чорнобаївській птахофабрикі. Масова загибель дельфінів у Чорному морі також розслідується як екоцид.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах